Ştiri > Poşta Română: Ne mobilizăm masiv pentru a livra rapid şi eficient coletele clienţilor, de Black Friday

 

Bucureşti, 17 noiembrie 2017Anul acesta, cu ocazia celui mai mare eveniment comercial din România, Black Friday, Poşta Română turează motoarele la maxim. În cele 600 de oficii poştale, în care există ghişee dedicate retailerului eMAG, cuvântul de ordine va fi eficienţa.

 

Vrem să reducem timpii de aşteptare, de aici şi ambiţia noastră de a creşte exponenţial, până la finalul anului, numărul de oficii în care există spaţiile dedicate eMAG.

Mai mult decât atât, în cursul zilei de ieri şi inclusiv astăzi, de Black Friday, directorii şi responsabilii judeţeni ai Poştei Române sunt pe teren şi verifică, în primul rând, să nu existe probleme, aglomerări, sau alte evenimente care să prevină livrarea rapidă a coletelor eMAG către clienţii noştri comuni.

Am analizat foarte atent experienţele anilor trecuţi şi, astăzi, avem încredere că vom putea oferi, tuturor celor care au ales Poşta Română, servicii calitative, mai rapide şi mai eficiente decât în trecut.

Oficiile poştale sunt deschise inclusiv sâmbătă, dar noi preconizăm că fluxul major va fi pe parcursul săptămânii viitoare. Suntem pregătiţi atât pentru clienţii care abia aşteaptă să intre în posesia produselor cumpărate la reducere, cât şi pentru cei care vor opta pentru ridicarea coletelor în următoarele 7 zile.

Coletele conţinând comenzile eMAG, efectuate în această perioadă, şi livrate în oficiile poştale prin serviciul PostCollect, vor fi păstrate în oficii timp de 7 zile calendaristice, de la data sosirii în unitate. Livrarea coletelor se face la sediul oficiilor poştale prin intermediul ghişeelor dedicate şi vizibil semnalizate.

 

Compartiment Comunicare

Politica de confidentialitate
Feedback
Essential SSL