Ştiri > Poşta Română: pentru reducerea timpilor de aşteptare, am achiziţionat cântare performante

 

Bucureşti, 8 decembrie 2017 – Compania Naţională Poşta Română a achiziţionat, astăzi, cântare cu precizie maximă, pentru primele 61 de oficii poştale, urmând ca anul viitor să se continue modernizarea în reţeaua companiei. Valoarea contractului este de aproximativ 100.000 lei fără TVA.

Echipamentele achiziţionate au un design compact, cântăresc precis, sunt foarte rezistente şi au numeroase funcţii suplimentare, printre care interfeţe de conectare la PC sau la imprimanta pentru etichete cu cod de bare. Utilizarea lor este foarte uşoară. Totodată, respectă standardele metrologice legale din România şi UE.

Achiziţia de cântare urmăreşte uşurarea modului de lucru pentru salariaţii din oficiile poştale şi este necesară pentru calculul tarifelor care au valori în funcţie de greutatea scrisorilor sau coletelor.

Cele 61 de echipamente vor ajunge în oficiile poştale cu aflux mare de clienţi, micşorând perioada de aşteptare a acestora la ghişeu. Ţintim, în continuare, o relaţie cât mai facilă şi prietenoasă, Poşta Română – client.

 

Compartiment Comunicare

Poşta Română

Politica de confidentialitate
Feedback
Essential SSL