Ştiri > Întârzieri în traficul poştal internaţional

 

BUCUREŞTI, 19 decembrie 2017 – Compania Naţională Poşta Română aduce la cunoştinţă clienţilor săi faptul că, în următoarea perioadă, se vor înregistra întârzieri în ceea ce priveşte transportul, prelucrarea, prezentarea şi livrarea trimiterilor pe relaţiile Belgia, Olanda, Germania, Finlanda, Grecia şi Chile, după ce operatorii poştali desemnaţi, din ţările menţionate, au anunţat o serie de evenimente.

Astfel, pe aeroportul internaţional din Bruxelles nu se va prelucra, în cursul zilei de astăzi, niciun fel de trimitere poştală, din cauza unui protest, la nivel naţional, al sindicatelor lucrătorilor belgieni.

Totodată, din cauza ninsorilor abundente din ultima săptămână, aeroportul internaţional din Bruxelles a fost închis pentru o zi, aeroportul internaţional Schiphol, din Amsterdam, a anulat 400 de curse aeriene, în două zile, iar traficul a fost perturbat timp de două zile, şi pe aeroportul internaţional din Helsinki.

Şi operatorul poştal desemnat din Grecia a anunţat că traficul poştal internaţional va fi afectat de greva confederaţiei muncitorilor greci şi a ascociaţiei funcţionarilor publici, iar în Chile, relocarea Biroului de Schimb Internaţional ar putea genera întârzieri în ceea ce priveşte timpii de circulaţie în traficul internaţional.

De asemenea, alţi factori specifici şi sezonieri pot influenţa traficul poştal internaţional în perioada sărbătorilor de Crăciun. Cantităţile foarte mari de trimiteri internaţionale, aglomerarea curselor de transport aerian internaţional, precum şi numeroase anulări ale curselor pot produce întârzieri în timpii de circulaţie.

Poşta Română îşi cere scuze tuturor clienţilor si partenerilor şi îi asigură că operatorul naţional de servicii poştale îşi va respecta toate obligaţiile impuse prin lege şi asumate în relaţia cu clienţii şi va gestiona cât mai eficient posibil situaţia.

Orice reclamaţie legată de calitatea serviciilor poştale prestate de Poşta Română poate fi trimisă pe adresa de mail suportclienti@posta-romana.ro. De asemenea, clienţii au la dispoziţie numerele de telefon: 021 9393, 021 9393 111.

 

Compartiment Comunicare

Feedback
Essential SSL