Ştiri > Drept la replică către publicaţia “Jurnalul de Argeş”

 

Referitor la materialul Marian Drăguşin a dat un milion de euro pe o clădire din centrul Piteştiului”, apărut în publicaţia“ Jurnalul de Argeş”, la data de 10.05.2018, Poşta Română face următoarele precizări:

Compania Naţională Poşta Română nu deţine, în patrimoniu, sediul la care se face referire, iar informaţiile prezentate în material sunt false. Poşta Română deţine un imobil situat în Bulevardul Republicii nr. 55, judeţul Argeş, cu terenul aferent de 487,46 mp, imobil în care funcţionează Oficiul Judeţean de Poştă Argeş şi care nu a fost vândut şi nici nu a fost scos la vânzare.

Afirmaţia potrivit căreia „La începutul acestui an, Compania Naţională Poşta Română anunţa punerea în vânzare a unor active pe care le deţine în centrul Piteştiului”, nu corespunde cu realitatea, aspect pe care jurnalistul l-ar fi aflat dacă ar fi cerut un punct de vedere oficial din partea companiei.

Jurnalistul Florin Silvestru nu a făcut o documentare completă, aşa cum cer regulile profesiei de jurnalist şi a redactat articolul bazându-se doar pe declaraţiile lui Marian Draguşin, fără a cere şi un punct de vedere oficial din partea Poştei Române.

Precizăm, aşa cum am făcut-o, în repetate rânduri, că Poşta Română, prin reprezentanţii desemnaţi, stă la dispoziţia presei pentru orice solicitare care vizează interesul public şi îndemnăm, pe această cale, jurnaliştii să dea dovadă de responsabilitate şi obiectivitate atunci când relatează despre operatorul naţional de servicii poştale.

Vă solicităm să rectificaţi informaţiile eronate şi să informaţi opinia publică asupra situaţiei reale, inclusiv prin publicarea prezentului material ca drept la replică.

Compartiment Comunicare

Poşta Română

Solicitări din partea mass-media:

Telefon: 021/200 92 78

massmedia@posta-romana.ro

 

Feedback
Essential SSL