Ştiri > Întârzieri în traficul trimiterilor poştale internaţionale

 

Bucureşti, 1 noiembrie 2018 – Compania Naţională Poşta Română aduce la cunoştinţă clienţilor săi faptul că, operatorii poştali desemnaţi din Israel şi Indonezia au anunţat întârzieri în traficul trimiterilor internaţionale de corespondenţă şi colete.

În Israel, ca urmare a alegerilor locale care au avut loc în această ţară, ziua de 30 octombrie 2018 a fost declarată oficial zi nelucrătoare. Astfel, nu s-au efectuat operaţiuni de prezentare/colectare sau distribuiri de trimiteri poştale.

Totodată, operatorul poştal desemnat din Indonezia a informat că provincia Central Sulawesi a fost afectată de cutremur şi tsunami în perioada 28 septembrie – 26 octombrie 2018, motiv pentru care s-au înregistrat întârzieri semnificative legate de prelucrarea trimiterilor poştale.

Poşta Română îşi cere scuze tuturor clienţilor şi partenerilor şi îi asigură că operatorul naţional de servicii poştale îşi va respecta toate obligaţiile impuse prin lege şi asumate în relaţia cu clienţii şi va gestiona cât mai eficient posibil situaţia.

Orice reclamaţie legată de calitatea serviciilor poştale prestate de Poşta Română poate fi trimisă pe adresa de mail suportclienti@posta-romana.ro. De asemenea, clienţii au la dispoziţie numerele de telefon: 021 9393, 021 9393 111.

 

Compartiment Comunicare

Poşta Română

Telefon: 021/200 92 78

massmedia@posta-romana.ro

Feedback
Essential SSL