Alte Servicii > Votul prin corespondență

+ -

Pe lista finală a alegătorilor români prin corespondenţă, care s-au înregistrat pe portalul www.votstrainatate.ro, conform datelor Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), au fost validaţi 35.917 oameni. Pentru aceştia, Compania Naţională Poşta Română a distribuit, deja, peste 30.000 de plicuri cu buletinele de vot pentru alegerile prezidenţiale din 10 şi 24 noiembrie. Expedirea se face în tranșe zilnice și estimăm că vom încheia acest proces pe data de 11 octombrie. Alegătorii români provin din 112 ţări de pe întreg globul. Top 5 este ocupat de Marea Britanie – singura ţară unde vor pleca peste 10 mii de plicuri, urmată de Germania – 5.964, Spania – 3.337, Franţa – 2.593 şi Italia – 2.477. Printre destinaţiile cele mai inedite şi îndepărtate se numără Insula Anguilla, Insulele Cayman, Noua Caledonie sau Insulele Saint Pierre şi Miquelon.

În ceea ce priveşte informaţiile exacte legate de primirea documentelor, procesul de votare şi expedierea plicurilor sigilate în România, accesaţi linkul: https://www.votstrainatate.ro/Mesaj/InformatiiVotCorespondenta

 

 

  SOLICITĂRI INFORMAȚII ȘI DEPUNERI RECLAMAȚII

  Contact

  021 9393

  021 9393 111 (pentru apeluri din strainatate)

  Disponibil zilnic între orele
  L - V: 0800 - 2000
       S: 0900 - 1300

  Apelurile telefonice se taxează cu tarif normal.

  Reclamații

  Pentru trimiteri poștale interne întârziate, neajunse,deteriorate sau alte disfuncționalități

  Pentru trimiteri poștale internaționale întârziate,neajunse, deteriorate sau alte disfuncționalități

  Completați formularul de reclamații numai în cazul în care constatați întârzieri sau disfuncționalități în efectuarea serviciilor poștale sau întâmpinați alte probleme în cadrul acestora.

  Suport clienți

  Puneți o întrebare punctuală legată de ceea ce vă interesează și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

  Atenție! Prin formularul de Suport Clienți nu se acceptă reclamații. În cazul în care doriți să transmiteți o reclamație, folosiți formularele de Reclamații Interne și Reclamații Externe.

  Politica de confidentialitate
  Feedback
  Essential SSL