Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

Inchide

Alte Servicii > Abonamente Internet şi Telefonie RADIOCOM

+ -

Poşta Română a încheiat un contract cu S.N. Radiocomunicații S.A. (RADIOCOM) prin care reprezentanţii operatorului public poştal în teritoriu pot încheia contracte comerciale pentru serviciile oferite de RADIOCOM în mediul rural şi preorăşenesc, constând în acces la Internet şi telefonie.

Calculator tarife

Calculează tarifele serviciilor poştale pe care doreşti să le foloseşti.

Caută cod poştal

Caută şi completează codul poştal pe scrisorile sau cărţile poştale pe care le trimiţi, pentru ca acestea să ajungă în siguranţă la destinaţie.

Găseşte oficiul poştal

Caută cel mai apropiat oficiu poştal în funcţie de locul în care te afli, de adresa unde locuieşti sau de sediul firmei.

 

Track&Trace

Vrei să ştii care este statusul unei trimiteri poştale? Sistemul Track&Trace te ajută să obţii informaţii de ultimă oră despre trimiterile poştale care pot fi urmărite prin acest sistem, fie că eşti expeditor, fie că eşti destinatar.

 

Completează un formular

Acum poţi completa online formularul pentru serviciul poştal pe care vrei să îl foloseşti.

Formular suport clienți

Nu găsești o informație? Scrie-ne un e-mail și îți vom răspunde. Pentru reclamații intră pe linkurile de reclamații de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

ROVINIETA

ROVINIETA

ASIGURĂRI

ASIGURĂRI
Anunt recrutare director
Feedback
Positive SSL