Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

Inchide

Soluţii Business > Serviciu mandat - achitare pe bază de borderouri de plată

+ -

Este un serviciu dedicat clienţilor care la o expediţie prezintă un volum de minimum 1.000 de bucăţi, fiind disponibil pe bază de contract.

Borderourile de plată trebuie generate pe subunităţi poştale de achitare sau pe sectoare de distribuire, în funcţie de fiecare caz în particular:

  • în cazul în care achitarea se efectuează la ghişeu,
  • în cazul în care achitarea se efectuează la domiciliul clientului

La sfârşitul perioadei de achitare, partenerului de contract se remite un exemplar al borderoului de plată.

Detalii suplimentare legate de oferta comercială şi condiţiile tehnice pot fi obţinute de la reprezentanţii de vânzări ai Departamentului Vânzări (tel: 021.2007.580; 021.2007.560; 021.2007.519; 021.2009.342).

Calculator tarife

Calculează tarifele serviciilor poştale pe care doreşti să le foloseşti.

Caută cod poştal

Caută şi completează codul poştal pe scrisorile sau cărţile poştale pe care le trimiţi, pentru ca acestea să ajungă în siguranţă la destinaţie.

Găseşte oficiul poştal

Caută cel mai apropiat oficiu poştal în funcţie de locul în care te afli, de adresa unde locuieşti sau de sediul firmei.

Foloseşte aplicaţia online AWB Poşta Română pentru a avea mai mult control asupra gestionării expediţiilor.

Nu ai identificat tariful pentru serviciile dorite sau vrei un pachet special de servicii şi să afli o estimare de preţ? Apasă pe butonul de mai jos şi scrie-ne ce te interesează să afli!

Formular suport clienți

Nu găsești o informație? Scrie-ne un e-mail și îți vom răspunde. Pentru reclamații intră pe linkurile de reclamații de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunt recrutare director
Feedback
Positive SSL