Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

Inchide

Alte Servicii > Votul prin corespondenţă

+ -

Compania Naţională Poşta Română va asigura buna desfăşurare a votului prin corespondenţă pentru campania de alegeri parlamentare din 11 decembrie 2016, prin organizarea derulării serviciilor poştale specifice necesare expedierii în străinătate a documentelor necesare votului prin corespondenţă, prin prelucrarea, înregistrarea şi transmiterea plicurilor cu voturi către Biroul Electoral Central, respectând prevederile Legii nr. 288/2015 privind votul prin corespondenţă, precum şi prin prelucrarea expediţiilor internaţionale sosite după încheierea perioadei electorale. Pentru informaţii suplimentare puteţi accesa Ghidul alegătorului român în străinătate.

  Formular suport clienți

  Nu găsești o informație? Scrie-ne un e-mail și îți vom răspunde. Pentru reclamații intră pe linkurile de reclamații de mai jos.

  Am citit şi sunt de acord cu termenii şi condițiile*
  Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
  pentru efectuarea serviciilor postale*
  in scopuri de marketing (oferte, reclame, informari, chestionare)
  Va informam ca pentru Formularul Suport Clienti perioada de prelucrare a datelor personale este de 30 de zile.

  Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

  Anunt recrutare director
  Feedback
  Positive SSL