Alte Servicii > Votul prin corespondenţă

+ -

Compania Naţională Poşta Română va asigura buna desfăşurare a votului prin corespondenţă pentru campania de alegeri parlamentare din 11 decembrie 2016, prin organizarea derulării serviciilor poştale specifice necesare expedierii în străinătate a documentelor necesare votului prin corespondenţă, prin prelucrarea, înregistrarea şi transmiterea plicurilor cu voturi către Biroul Electoral Central, respectând prevederile Legii nr. 288/2015 privind votul prin corespondenţă, precum şi prin prelucrarea expediţiilor internaţionale sosite după încheierea perioadei electorale. Pentru informaţii suplimentare puteţi accesa Ghidul alegătorului român în străinătate.

  SOLICITĂRI INFORMAȚII ȘI DEPUNERI RECLAMAȚII

  Contact

  021 9393

  021 9393 111 (pentru apeluri din strainatate)

  Disponibil zilnic între orele
  L - V: 0800 - 2000
       S: 0900 - 1300

  Apelurile telefonice se taxează cu tarif normal.

  Reclamații

  Pentru trimiteri poștale interne întârziate, neajunse,deteriorate sau alte disfuncționalități

  Pentru trimiteri poștale internaționale întârziate,neajunse, deteriorate sau alte disfuncționalități

  Completați formularul de reclamații numai în cazul în care constatați întârzieri sau disfuncționalități în efectuarea serviciilor poștale sau întâmpinați alte probleme în cadrul acestora.

  Suport clienți

  Puneți o întrebare punctuală legată de ceea ce vă interesează și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

  Atenție! Prin formularul de Suport Clienți nu se acceptă reclamații. În cazul în care doriți să transmiteți o reclamație, folosiți formularele de Reclamații Interne și Reclamații Externe.

  Feedback
  Essential SSL