Comunicate de presa > Consiliul de Administrație a numit Directorul General și Directorul Economico-Financiar pe patru ani

       București, 9 octombrie – Consiliul de Administrație a numit, vineri, Directorul General și Directorul Economico-Financiar pentru patru ani la conducerea Companiei.

       Numirea a fost realizată în urma procedurii de recrutare și selecție a candidaților, în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. În baza procedurii, a fost numit domnul Florin - Valentin Ștefan în calitatea de Director General și domnul Alexandru Butiseacă în calitatea de director Economico-Financiar.

      “Avem încredere că aceste numiri sunt cea mai bună decizie pe care o puteam lua în acest moment pentru Companie. Acest lucru se traduce prin continuitate, stabilitate și posibilitatea de a oferi Poștei Române șansa de a duce mai departe procesul de modernizare început cu ceva vreme în urmă. Este deja bine cunoscut faptul că unul dintre lucrurile care au lipsit, istoric, acestei companii, a fost tocmai stabilitatea managerială. Așadar, ne bucurăm că am reușit să rezolvăm cu bine această provocare. Credem în viitorul bun al Poștei Române și în capacitatea sa de a performa pe o piață din ce în ce mai concurențială. Astăzi, de Ziua Mondială a Poștei, urăm la mulți ani Poștei Române și poștașilor de pretutindeni, oameni care fac o meserie atât de nobilă”, este declarația Consiliului de Administrație al Companiei Naționale Poșta Română”.

Despre Compania Națională “Poșta Română”

     Poșta Română este unul dintre cei mai mari jucători cu capital de stat de pe piața economică națională, aflându-se într-un permanent proces de modernizare, eficientizare și optimizare, în vederea atingerii statutului de companie agilă, întotdeauna armonizându-și activitatea în raport cu nevoile clienților.

     De 161 de ani, Compania Națională “Poșta Română” se reinventează permanent, într-o Românie în care durata medie de viață a companiilor nu depășește 10 ani, conform cifrelor oficiale. Ne adaptăm, creștem, investim în digitalizare, în tehnologie și în parteneriate strategice. Iar astăzi, mai mult ca niciodată, suntem puternic orientați către client.

 

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale “Poșta Română”

 

Essential SSL