Comunicate de presa > Compania Naţională Poşta Română a achiziţionat maşini de numărat bancnote

 

Bucureşti, 1 noiembrie 2017Compania Naţională Poşta Română a achiziţionat, astăzi, maşini de numărat bancnote pentru 57 de oficii poştale. Valoarea contractului este de aproximativ 130.000 lei fără TVA.

Achiziţia de maşini de numărat bani urmăreşte uşurarea modului de lucru pentru salariaţii din oficiile poştale şi, în acelaşi timp, va micşora perioada de aşteptare a clienţilor la ghişeu. Cele 57 de echipamente vor ajunge în oficiile din Bucureşti, Ploieşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Constanţa, divizia de curierat rapid a Poştei Române – Prioripost şi centrele regionale de tranzit.

Achiziţia de tehnică de calcul, echipamente de comunicaţii necesare realizării reţelelor de calculatoare, retehnologizarea oficiilor poştale prin dotarea cu utilaje şi echipamente poştale care vor permite armonizarea serviciilor poştale la standarde europene reprezintă o prioritate pentru management. În funcţie de Bugetul de Venituri şi Cheltuieli, compania urmează să facă aceste investiţii etapizat.

Conducerea interimară a Poştei Române asigură stabilitatea activităţii companiei şi va continua proiectele majore în care aceasta este deja angrenată, printre care şi identificarea surselor necesare investiţiilor şi demararea achiziţiilor pentru dezvoltarea imediată a companiei.

Politica de confidentialitate
Feedback
Essential SSL