Calculator tarife

Alege din lista de mai jos serviciul pe care vrei să îl folosești. Calculatorul afișează automat tarifele, în funcție de fiecare selecție făcută.

 

Traficul poștal internațional este suspendat sau restricționat pentru anumite țări, pentru mai multe informații vă rugăm să accesați acest link: click aici

 

Pentru colete interne și PrioriPost, greutatea maximă admisă la prezentare este 15 kg colete obişnuite/20 kg conţinut indivizibil.

 

Pentru trimiterile internaționale verificați condițiile de admitere la prezentare, greutățile maxime precum și limitele valorilor declarate:

Colete internationale neprioritare - Greutati maxime, limite valori declarate (in DTS), dimensiuni maxime; acceptare serviciu suplimentar Post Restant, Confirmare de Primire, Fragil

Colete internationale prioritare - Greutati maxime, limite valori declarate (in DTS), dimensiuni maxime; acceptare serviciu suplimentar Post Restant, Confirmare de Primire, Fragil pentru colete internationale prioritare

Curierat rapid international EMS - Condiţii de admitere la prezentare pentru trimiterile EMS

SOLICITĂRI INFORMAȚII ȘI DEPUNERI RECLAMAȚII

Contact

021 9393

021 9393 111 (pentru apeluri din strainatate)

Disponibil zilnic între orele
L - V: 0800 - 2000
     S: 0900 - 1300

Apelurile telefonice se taxează cu tarif normal.

Reclamații

Pentru trimiteri poștale interne întârziate, neajunse,deteriorate sau alte disfuncționalități

Pentru trimiteri poștale internaționale întârziate,neajunse, deteriorate sau alte disfuncționalități

Completați formularul de reclamații numai în cazul în care constatați întârzieri sau disfuncționalități în efectuarea serviciilor poștale sau întâmpinați alte probleme în cadrul acestora.

Suport clienți

Puneți o întrebare punctuală legată de ceea ce vă interesează și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Atenție! Prin formularul de Suport Clienți nu se acceptă reclamații. În cazul în care doriți să transmiteți o reclamație, folosiți formularele de Reclamații Interne și Reclamații Externe.

MYPOSTALCARD

MYPOSTALCARD

TRIMITE BANI ONLINE

TRIMITE BANI ONLINE

PRIORIPOST

PRIORIPOST
Politica de confidentialitate
buton-consultare-publica
Essential SSL