Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

Inchide

Soluţii Business

+ -

Servicii postale business

Îţi punem la dispoziţie soluţii create special pentru nevoile afacerii tale, fie că e vorba de expediere colete, curierat rapid, soluţii pentru magazine e-commerce, marketing direct, distribuire fluturaşi sau pliante publicitare, plăţi mandate serie sau soluţii de tipar.

 

Caută cod poştal

Caută şi completează codul poştal pe scrisorile sau cărţile poştale pe care le trimiţi, pentru ca acestea să ajungă în siguranţă la destinaţie.

Găseşte oficiu poştal

Caută cel mai apropiat oficiu poştal în funcţie de locul în care te afli, de adresa unde locuieşti sau de sediul firmei.

Completează un formular

Acum poţi completa online formularul pentru serviciul poştal pe care vrei să îl foloseşti.

AWB

Foloseşte aplicaţia online AWB Poşta Română pentru a avea mai mult control asupra gestionării expediţiilor.

Cere ofertă

Vrei o ofertă personalizată pentru afacerea ta, sau cauţi un pachet special de servicii şi te interesează o estimare de preţ? Trimite-ne mai multe detalii într-un e-mail şi te vom contacta pentru a stabili o întâlnire!

Formular suport clienți

Nu găsești o informație? Scrie-ne un e-mail și îți vom răspunde. Pentru reclamații intră pe linkurile de reclamații de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunt recrutare director
Feedback
Positive SSL