Ştiri > Programul de lucru al Poştei Române în perioada Sărbătorilor de Rusalii şi Ziua Internaţionala a Copilului

 

Bucureşti, 17 mai 2018 – Compania Naţională Poşta Română aduce la cunoştinţa clienţilor săi că programul de lucru al subunităţilor poştale din mediul urban şi rural va suferi modificări în perioada Sărbătorilor de Rusalii.

Astfel, în perioada Rusaliilor Catolice toate subunităţile poştale din judeţele Covasna şi Harghita, unde numărul angajaţilor de religie catolică este foarte mare, vor fi închise în ziua de luni, 21 mai 2018.

Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în zilele de 18 şi 19 mai 2018, şi adresate destinatarilor din judeţele Covasna şi Harghita, să înregistreze timpi mai mari de circulaţie.

Similar, în perioada Rusaliilor Ortodoxe toate subunităţile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise luni, 28 mai 2018.

Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în zilele de 25 şi 26 mai 2018 să înregistreze timpi mai mari de circulaţie.

Totodată, în ziua de vineri, 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului, toate subunităţile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise.

Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora prima şi a doua zi de Rusalii sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează.

 

Compartiment Comunicare

Politica de confidentialitate
Feedback
Essential SSL