Comunicate de presa > Lista țărilor cu trafic poştal restricționat

 

UPDATE, 3 NOIEMBRIE -  Menţionăm că se reia experimental în perioada 2-15 noiembrie, traficul de trimiteri de corespondenţă pe relaţia cu următoarele ţări: Cap Verde, Filipine, Gibraltar, Peru şi Republica Dominicană 

                                     - Deasemenea, se reia experimental în perioada 2-15 noiembrie, traficul de trimiteri EMS pe relaţia cu ţările din următoarea listă : Listă ţărilor care accepta EMS în perioada 2-15.11.2020

UPDATE, 20 AUGUST Menţionăm că lista țărilor pentru care activitatea de colectare şi distribuire pentru trimiterile poştei de scrisori şi colete poştale (fără EMS) care a fost suspendată temporar s-a redus la un  număr de 25 de destinații. 

                   Lista țărilor cu restricții de trafic actualizată

UPDATE, 13 IULIE  -   Compania Naţională Poşta Română informează că traficul poştal internaţional prin serviciul de curierat rapid EMS s-a redeschis şi pentru destinaţia Polonia.

              Listă destinaţii internaţionale care acceptă trimiteri EMS

 Menţionăm că lista țărilor pentru care activitatea de colectare şi distribuire pentru trimiterile poştei de scrisori şi colete poştale care a fost suspendată temporar s-a redus la un  număr de 31 de destinații. 

Lista țărilor cu restricții de trafic actualizată

UPDATE, 1 IULIE - Traficul poştal internaţional prin serviciul EMS s-a redeschis pentru următoarele destinaţii: Germania, Austria, Grecia, Ungaria, Republica Cehă, Bulgaria, Republica Moldova şi Elveţia

UPDATE, 23 IUNIE - lista țărilor pentru care activitatea de colectare şi distribuire pentru trimiterile poştei de scrisori şi colete poştale care a fost suspendată temporar s-a redus la un număr de 34 de destinații.  

De asemenea, începând de astăzi, am redeschis traficul EMS doar pe ruta cu Germania.

Bucureşti, 12 iunie 2020 –  Compania Naţională Poşta Română informează că lista țărilor pentru care activitatea de colectare şi distribuire pentru trimiterile poştei de scrisori şi colete poştale care a fost suspendată temporar s-a redus la un număr de 74 de destinații.  

Menționăm că, în continuare, nu se acceptă la prezentare trimiteri EMS pentru nicio destinație cu care Poșta Română are acorduri încheiate.

     

 

Politica de confidentialitate
Feedback
Essential SSL