Comunicate de presa > Oficiu poștal nou în localitatea Domnești, jud. Ilfov

 

Bucureşti, 22 septembrie 2020 - Poșta Română a inaugurat, astăzi, noul Oficiu Poștal Rural Domnești, prin relocarea din vechiul sediu, într-o clădire nouă, construită de primăria din localitate.

Compania Naţională Poşta Română vine, astfel, în întâmpinarea celor peste 12.000 de locuitori ai localităţii Domnești care vor fi deserviți de un diriginte, doi oficianți și cinci factori poștali. Oficiul va funcţiona de luni până vineri, în intervalul orar 8.30 – 16.00, pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 75, Domnești, jud. Ilfov, şi va fi disponibil atât pentru prestaţii clasice poştale, contracte de prestări servicii poştale, cât şi pentru serviciile de curierat rapid Prioripost.

Ne-am dorit să aducem locuitorilor acestei comunități în continuă dezvoltare, un sediu nou, curat și dotat cu toate facilitățile pentru a eficientiza fluxul de lucru cu clienţii şi timpii de aşteptare în oficiu. De asemenea, ne-am dorit să oferim angajaților noștri un mediu de lucru modern și confortul necesar pentru a-și desfăsura activitatea în condiții profesionale optime”, a declarat Horia Grigorescu, Director General.

     http://www.posta-romana.ro/cnpr-data/_editor/images/ef95ee2a-2cce-454d-8ff5-57d3c2d25eeb%20ssss.jpg     

Essential SSL