Comunicate de presa > Poşta Română inaugurează un nou ghişeu poştal în Alba Iulia

 

Bucureşti, 01 octombrie 2020 - Poșta Română a deschis, astăzi, noul Ghișeu Exterior 1, ce aparține de Oficiul Poștal Alba Iulia 3, inaugurând, astfel, o nouă subunitate poștală.

Compania Naţională Poşta Română vine, astfel, în întâmpinarea celor peste 65.000 de locuitori ai orașului Alba Iulia care vor avea la dispoziție un ghișeu dedicat trimiterilor poștale internaționale intracomunitare și extracomunitare și vor fi deserviți de un oficiant. Oficiul va funcţiona de luni până vineri, în intervalul orar 11.00 – 19.00, pe Bulevardul Încoronării, nr.1A, lângă Oficiul Poștal Expres Alba şi va fi disponibil, în principal, pentru predarea către destinatari a trimiterilor poștale internaționale intracomunitare și extracomunitare dar și pentru prestaţii clasice poştale, contracte de prestări servicii poştale şi pentru serviciile de curierat rapid Prioripost. Clienții vor beneficia, de asemenea, și de implementarea serviciului ,,avizare prin SMS", fiind anunțați când coletul pe care îl au de ridicat, a ajuns la sediul subunității noastre.

Ne-am dorit să aducem locuitorilor acestei comunități, un sediu nou, dotat cu toate facilitățile pentru a fluidiza activitatea din oficiile poștale urbane din municipiul Alba Iulia și a eficientiza, astfel, fluxul de lucru cu clienţii şi timpii de aşteptare în oficiu”, a declarat Horia Grigorescu, Director General.

Compartiment Comunicare

 

Essential SSL