Comunicate de presa > Poşta Română, investiţii în Centrul Regional de Tranzit Braşov şi Oficiul Poştal Feldioara

BUCUREŞTI, 25 noiembrie 2020 – Compania Naţională Poşta Română continuă modernizarea subunităţilor poştale. Astăzi a venit rândul Centrului Regional de Tranzit Braşov şi al Oficiului Poştal Feldioara, care a fost închis în ultimul an.

De astăzi, Oficiul Poştal Feldioara îşi aşteaptă clienţii într-un sediu recent renovat, calitatea serviciilor fiind îmbunătăţită. Subunitatea poştală a fost închisă în octombrie 2019, timp în care activitatea s-a desfăşurat într-un spaţiu al Primăriei Braşov. Acum, după o investiţie totală de 61.894 lei, clienţii care trec pragul oficiului poştal situat pe Strada Octavian Goga nr. 108, au parte de condiţii şi de servicii îmbunătăţite. La acest punct de lucru au fost avut loc lucrări de reabilitare, au fost schimbate instalaţiile electrice, a fost reparat acoperişul, iar spaţiile interioare, dar şi zidurile exterioare, au fost zugrăvite.

Şi la Centrul Regional de Tranzit Braşov, lucrările de reabilitare a clădirii au început în prima parte a lunii septembrie. S-au efectuat lucrări de anvelopare şi înlocuire tâmplărie, precum şi alte îmbunătăţiri, investiţia totală ridicându-se la 448.000 lei, prima investiţie notabilă a companiei, la nivel de judeţ, din ultimii 45 ani.

Cele două subunităţi au fost inaugurate, astăzi, în prezenţa Directorului General al Poştei Române, Horia Grigorescu. „Ne dorim să oferim clienţilor ocazia să păşească în sedii dotate cu toate facilităţile, pentru a eficientiza fluxul de lucru şi timpii de aşteptare în oficiu. Totodată, depunem eforturi să oferim angajaţilor noştri un mediu de lucru modern şi confortul necesar pentru a-şi desfăşura activitatea în condiţii profesionale optime”, a declarat Horia Grigorescu.

Compartiment Comunicare

  
 


 


 

Essential SSL