Comunicate de presa > Transfer de bani internațional, în doar câteva minute, prin noul partener al Poștei Române – Ria Money Transfer

 

București, 21 decembrie 2020 – Compania Națională Poșta Română continuă dezvoltarea în direcţia serviciilor financiare prin noul parteneriat cu Ria Money Transfer, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de transfer de bani în lume. Astfel, clienţii Poștei Române au posibilitatea să trimită şi să primească fonduri în lei şi euro, în străinătate, în doar câteva minute.

Centrat pe furnizarea de comoditate, rapiditate şi încredere comunităţii, acest serviciu susţine piaţa în curs de dezvoltare şi asigură legături esenţiale cu membrii familiei şi prietenii care locuiesc în străinătate. Serviciul Ria Money Transfer, prin care clienții vor beneficia de transferuri transfrontaliere de bani, rapide și ieftine, va fi disponibil, etapizat, în 1.200 de oficii poștale din toată țara.

Parteneriatul nostru cu Ria Money Transfer, un brand recunoscut la nivel internațional, este o certificare că vom putea aduce servicii de transfer financiar mai aproape de oameni, ceea ce va conta enorm într-o țară precum România, care are una dintre cele mai numeroase diaspora din Europa. Încercăm, în permanență, să ajungem la clienții noștri prin diversificarea ofertelor și serviciilor financiare pe care le oferim prin intermediul Poștei Române”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poștei Române.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale serviciilor Ria îl reprezintă rețeaua globală. Serviciile companiei sunt disponibile în peste 161 de țări, înclusiv în zone greu accesibile. Cu o rețea mondială de peste 389.000 de locații, Ria micșorează distanțele dintre familii și cei dragi lor prin servicii de transfer de bani la un nivel înalt de calitate.

România reprezintă un coridor strategic important pentru Ria, aşa că suntem entuziasmați de potenţialul imens al acestui nou parteneriat cu Poşta Română şi de multiplele oportunităţi pe care ni le oferă de a extinde experienţa noastră dovedită în serviciile poştale”, a declarat Juan Bianchi, CEO al Transferului de bani Euronet Segment.

Compartiment Comunicare

Essential SSL