Comunicate de presa > Sediu nou pentru Oficiul Poştal Buftea

Bucureşti, 28 decembrie 2020 – Oficiul Poştal Buftea îşi primeşte, începând de astăzi, clienţii într-un spaţiu mai mare şi mai modern, pe strada Oltului nr. 15A.

În scopul creşterii calităţii serviciilor, Poşta Română continuă, la sfârşitul acestui an, seria modernizărilor spaţiilor din reţeaua naţională a oficiilor proprii. Astăzi, a fost inaugurat noul sediu al Oficiului Poştal Buftea, care va deservi cei peste 26.000 de locuitori din acest oraş.

Noua locaţie a oficiului, care dispune de o suprafaţă de 230 de metri pătraţi, poate fi găsită foarte uşor de clienţii Poştei Române, aceasta fiind amplasată la parterul unui bloc nou, vis-a-vis de Palatal Ştirbei, la doar câteva sute de metri faţă de cea unde acesta a funcţionat până în prezent. Programul de lucru cu publicul este de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 19.00, iar sâmbăta, între orele 08.00 şi 13.00.

Noul sediu va permite organizarea la interior a patru fluxuri total separate, dedicate clienţilor, plus un flux dedicat exclusiv mesageriei şi coletăriei. Oficiul este deservit de 33 de angajaţi ai Oficiului Judeţean de Poştă Ilfov. Dintre aceştia, zece angajaţi asigură fluxul dedicat exclusiv curieratului direct la adresele clienţilor, prin serviciile StaiAcasă şi StaiAcasă Plus.

Inaugurarea s-a făcut în prezenţa Directorului General al Poştei Române, Horia Grigorescu, care a declarat: „Ne dorim să oferim clienţilor ocazia să păşească în sedii dotate cu toate facilităţile, pentru a eficientiza fluxul de lucru şi timpii de aşteptare în oficiu. Totodată, depunem eforturi să oferim angajaţilor noştri un mediu de lucru modern şi confortul necesar pentru a-şi desfăşura activitatea în condiţii profesionale optime. Nu în ultimul rând, suntem acum mult mai aproape de un important edificiu cultural, Palatul Știrbei, unde au loc an de an evenimente importante, care adună oameni din toată țara”.

Compartiment Comunicare 

 

Essential SSL