Comunicate de presa > Vaccinarea anti-COVID a început în rândul angajaților Poștei Romane

 

Bucureşti, 23 ianuarie 2021 – Primul angajat poștal care a primit, astăzi, vaccinul anti-Covid este Sorin Cristian Mateia, salariat al Oficiului Județean de Poștă Caraș Severin. Vaccinarea a avut loc la Spitalul Orășenesc Oravița.

Domnul Mateia este angajat al Poștei Române din anul 2006. După ce a primit prima doză de vaccin, acesta a declarat: “Am așteptat cu nerăbdare ziua în care să putem spera că începe cu adevărat sfârșitul pandemiei. M-am înscris încrezător și optimist că acest vaccin, pe langă faptul că îmi aduce un beneficiu direct, reprezintă și un plus pe care îl aduc personal comunității în care traiesc”.

Până în acest moment, 39% dintre angajații companiei și-au exprimat acordul pentru vaccinarea anti-COVID, iar 27% dintre aceștia au fost deja programaţi pentru a li se administra prima doză de vaccin și rapelul.

După un an dificil pentru toți angajații Poștei Române, oamenii din linia întâi fără de care activitatea companiei nu se putea desfășura, mă bucur că în sfârșit putem beneficia de rezultatele cercetărilor oamenilor de știință și putem să contribuim și noi la stoparea pandemiei și să revenim, astfel, cît mai rapid la normalitate”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poștei Române.

La nivelul Companiei Naţionale Poşta Română au fost desemnaţi, în fiecare judeţ, responsabili pentru înscrierea şi programarea angajaţilor pe platforma informatică https://vaccinare-covid.gov.ro/.

  

Essential SSL