Comunicate de presa > Poșta Română va livra pentru MiniPrix

 

București, 27 aprilie – Începând de astăzi, clienții Miniprix vor avea posibilitatea de a comanda produsele preferate cu livrare prin Poșta Română, în urma unui parteneriat recent semnat între cele două companii.

Coletele vor ajunge la ușa cumpărătorilor prin serviciul StaiAcasă Plus al Poștei Române care permite clienţilor persoane juridice publice sau private, livrarea door-to-door a comenzilor către clienți. Cu acest serviciu al Poștei Române produsele comandate sunt livrate direct la adresa indicată de client, prin intermediul rețelei companiei.

Contractul cu Miniprix este extrem de important în strategia Poştei Române de a-şi extinde cota de piaţă pe segmentul comerţului online. Ne îndreptăm permanent către zona de clienţi netradiţională a Poştei Române, iar parteneriatul Miniprix ne reconfirmă ca avem capacitatea de a ne adapta rapid la schimbările de pe piaţa serviciilor poștale”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române

Colaborarea cu Poșta Română este o parte importantă în strategia noastră online. Ne dorim să ajungem la cât mai mulți dintre clienții noștri și să facem bucurii, în fiecare zi” Ana Maria Cristina, Director General Miniprix

Despre Poșta Română

Poşta Română este cel mai mare operator naţional din domeniul serviciilor poştale şi se află în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Cercetării Inovării și Digitalizării (93,52%) şi Fondul Proprietatea (6,48%). Compania deţine o reţea de peste 5.600 de subunităţi poştale la nivel naţional, distribuind săptămânal peste 11 milioane de trimiteri poştale. Peste 19 milioane de locuitori beneficiază de serviciile Poştei Române şi peste 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de reţeaua poştală proprie.

Despre MiniPrix

Suntem un business care surprinde frumusetea reala a fiecarui om in parte încă din 1999. De aceea, provocam zilnic oamenii sa se exprime liber prin moda. Facem parte din economia circulara si prelungim durata de viata a tuturor produselor pe care le comercializam in magazinele noastre. Cultivam sustenabilitatea in toate formele si incurajam consumul constient, inteligent si creativ. Într-o lume in care industria modei dicteaza trenduri si subliniaza standardele de frumusete existente, misiunea noastra este sa adaugam standarde noi: mai relaxate, mai diverse si mai prietenoase cu mediul incojurator. Sa inspiram fiecaruia curajul de a spune povestea reala a propriei sale frumuseti.

Essential SSL