Comunicate de presa > INFORMARE - Poşta Română nu derulează, în prezent, campanii cu premii, in mediul online

 

 BUCUREȘTI, 18 august 2021 – În urma apariției, în mediul online, a unor materiale potrivit cărora “Poșta Română sărbătorește cea de-a 30-a aniversare prin acordarea unor premii în telefoane de ultimă generație”, menționăm că aceste informații nu sunt reale.

 

Compania Națională Poșta Română avertizează că numele instituţiei este folosit în mod abuziv şi nu răspunde de răspândirea acestor informaţii false, precizând că nu aniversează 30 de ani și nici nu derulează, în prezent, niciun fel de concurs.

Astfel, Compania Națională Poșta Română recomandă celor care primesc astfel de invitații, care promit diverse recompense, să nu dea curs invitației de participare la concurs.

Poşta Română se delimitează total de aceste practici de fraudare și precizează că singurele informaţii reale cu privire la concursurile şi campaniile pe care le organizează Poșta Română le regăsiți doar pe site-ul oficial al companiei (www.posta-romana.ro) şi pe paginile oficiale de Facebook și Instagram (Compania Nationala Posta Romana/posta_romana_oficial).

 

Compartiment Comunicare

 

Essential SSL