Comunicate de presa > Memorandum Poşta Română - Ukrposhta

Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale Poșta Română, se află într-o vizită de lucru, la Kiev, unde a avut o primă întâlnire cu managementul poștei din Ucraina, Ukrposhta, reprezentat de Igor Smelyanskyi, CEO-ul recunoscut ca reformator al uneia dintre cele mai importante corporaţii din economia ucraineană.

Discuțiile au avut ca temă centrală identificarea căilor de dezvoltare a relațiilor comerciale dintre cele două companii care activează pe piața serviciilor poștale, precum și schimbul de know-how, având în vedere experiența ucraineană în domeniul investițiilor pentru îmbunătățirea front office-ului și a fluxurilor și proceselor interne.

La finalul discuţiilor, cele două părţi au semnat un memorandum care pune bazele viitoarei colaborări dintre cele două administrații, care își vor pune la comun experiența de management. Rezultatele se vor concretiza într-un real exemplu privind dezvoltarea relațiilor comerciale viitoare dintre Compania Națională Poșta Română și Ukrposhta.

”Am folosit oportunitatea acestei prime întâlniri cu omologii din Ucraina pentru a pune bazele unei viitoare amplificări a schimburilor comerciale cu poșta ucraineană. Sunt convins că, prin gândirea și dezvoltarea unor proiecte comune, ambele companii vor avea de câștigat,atât pe plan național, cât și regional”, a declarat Valentin Ștefan.

 

 

Essential SSL