Comunicate de presa > Poștașii români, curierii culturii! De Ziua Națională a Lecturii, au oferit cadou, clienților, 500 de cărți de la Editura Litera

 

BUCUREŞTI, 15 februarie 2022 – Compania Națională Poșta Română a marcat prima Zi Națională a Lecturii prin campania “Curierii culturii - citește și dă mai departe!”. În parteneriat cu Editura Litera, salariații Poștei Române au distribuit 500 de cărți, pentru a încuraja lectura în rândul clienților.

Clienții din București și Ilfov care au avut de primit, astăzi, colete comandate cu livrare prin Poșta Română, au avut parte de o surpriză. Agenții curieri ai Prioripost, divizia de curierat a Poștei Române, le-au oferit cadou, odată cu pachetul așteptat, și câte o carte din portofoliul Editurii Litera. Cartea a conținut materiale și mesaje de conștientizare, susținere și promovare a Zilei Naționale a Lecturii.

“Această campanie este un proiect de implicare socială care are ca obiective sporirea gradului de conștientizare în societatea românească, a importanței și rolului lecturii, în special pe suport fizic de carte tipărită. Partenerii noștri de la Editura Litera ne-au pus la dispoziție volumele, iar noi le-am livrat direct la ușa cititorilor. Și ce ocazie poate fi mai bună să încurajezi cititul în rândul clienților tăi, decât Ziua Națională a Lecturii?”, a spus Valentin Ștefan, Directorul General al Poștei Române.

Campania a fost posibilă datorită parteneriatului încheiat cu Editura Litera, una dintre editurile de tradiție pe piața românească de profil, care a donat peste 500 de volume pentru clienții Poștei Române.

Ca aceste volume să ajungă la cât mai mulți cititori, îndemnul nostru este “Dă o carte mai departe! După ce o citești, dă-o mai departe unui prieten, coleg sau chiar unui necunoscut pe stradă!” #dăocartemaideparte

Compartiment Comunicare

 

   


 

Essential SSL