Comunicate de presa > Poșta Română la Black Sea Defense & Aerospace 2022

București, 24 februarie 2022 – În perioada 18-20 mai 2022, Poșta Română va participa la cea de-a opta ediție a expo-conferinței internaționale Black Sea Defense & Aerospace – BSDA 2022, eveniment unde își va face cunoscută oferta de business în calitatea sa de cel mai mare operator național în domeniul logisticii.

Poșta Română va participa pentru prima oară la Black Sea Defense & Aerospace – BSDA 2022, cel mai mare eveniment expozițional din domeniul industriei de apărare din zona Europei Centrale și de Sud, care va fi organizat la Romaero. Evenimentul, organizat de TNT Production Romania, se constituie într-o bună ocazie pentru operatorul național de servicii poștale de a-și prezenta oportunitățile de business într-un mediu diferit față de principalul obiect de activitate al companiei, anume cel al industriei de apărare.

Prezența noastră la cea mai mare expoziție din această parte a Europei, din domeniul militar, reprezintă pentru noi o bună ocazie de ne prezenta portofoliul de servicii pe care le putem pune la dispoziția pieței de specialitate, unde jucătorii au nevoie de o infrastructură logistică bine pusă la punct, așa cum o are Poșta Română. Susținem cu tărie posibilitatea de dezvoltare a parteneriatelor în această direcție, pentru că Poșta Română este singurul operator de comunicații terestre din România cu sarcini stricte și exacte în cazul situațiilor de mobilizare și război pentru sistemul de aparare, ordine publică si siguranță națională, a declarat Valentin Ștefan, Directorul General al Poștei Române.

BSDA 2022 este singura expoziție din România certificată oficial de Departamentul de Comerț al Statelor Unite ale Americii. Evenimentul este organizat cu sprijinul Ambasadei S.U.A. la București și a Guvernului României prin Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Economiei și Ministerul Afacerilor Externe prin Agenția Națională de Control al Exporturilor – ANCEX.

Compartiment Comunicare

Essential SSL