Comunicate de presa > Poșta Română, prezentă la Campionatele Europene de Înot pentru Juniori

 

BUCUREȘTI, 5 iulie 2022 – Compania Națională Poșta Română este prezentă, pentru prima dată, la Campionatele Europene de Înot pentru Juniori 2022, unde va oferi atât sportivilor, cât și publicului spectator posibilitatea de a trimite, gratuit, cărți poștale dedicate evenimentului, direct de la cele trei cutii poștale amplasate în incinta Complexului Olimpic de Natație Otopeni.

România găzduiește, în perioada 5-10 iulie 2022, în premieră, Campionatele Europene de Înot pentru Juniori, ocazie cu care Poșta Română se alătură evenimentului sportiv al momentului. Pentru această competiție de natație, am dedicat o ediție limitată de cărți poștale, prin care ne dorim să promovăm valorile sportului de performanță în rândul tinerilor.

Opriți-vă la una dintre cele 3 cutii poștale instalate în zona sportivilor, a personalităților și a publicului, luați o carte poștală, scrieți-vă impresiile pe ea, puneți-o în cutia poștală și ea va ajunge la destinație prin intermediul Poștei Române.

Prin prezența noastră ne arătăm susținerea pentru tinerii campioni pe care sunt convins că îi vom întâlni, în viitorul apropiat, pe podiumurile marilor competiții internaționale de seniori. Pentru mulți dintre ei este prima competiție de acest gen, iar o carte poștală trimisă cu impresiile despre prima mare competiție din viață, se va transforma într-o amintire prețioasă peste ani”, a declarat Valentin Ștefan, Director General.

Suntem brandul național de tradiție, liderul de piață în sectorul serviciilor poștale și deservim aproximativ 19 milioane de români printr-o rețea extinsă de 5.400 de oficii poștale. În prezent, compania fanion a românilor în domeniul servicii poștale se află în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (93,52% din pachetul de acțiuni) și Fondul Proprietatea (6,48% din pachetul de acțiuni).

 

Compartiment Comunicare

 

 

Essential SSL