Comunicate de presa > Poștașii oferă cadou 500 de cărți de la Editura Litera, de Ziua Națională a Lecturii

 

București, 15 februarie 2023 – Surpriză pentru clienții Poștei Române care urmează să primească, astăzi, un colet. Agenții curieri care livrează pachetele în București și Ilfov sosesc și cu un cadou de la Editura Litera: o carte pentru primii 500 de clienți.

Poșta Română în parteneriat cu Fundația Poșta Română și Editura Litera celebrează Ziua Națională a Lecturii pentru al doilea an consecutiv. Ai comandat un colet cu livrare prin Poșta Română, care sosește astăzi? Agenții curieri ai Prioripost, divizia de curierat a Poștei Române devin, pentru o zi, “curierii culturii” și îți aduc, alături de coletul tău, o carte cadou din portofoliul Editurii Litera, din colecția “Carte pentru toți”.

Lansată în 2022, în parteneriat cu Editura Litera, campania “Curierii culturii - citește și dă mai departe!” a avut succes în rândul clienților Poștei Române, care s-au arătat încântați să primească volume surpriză direct la ușă.

Campania urmărește să încurajeze lectura în rândul românilor, indiferent de vârstă, și îndeamnă ca volumele, odată citite, să fie date mai departe, astfel încât să ajungă la cât mai mulți cititori.

Ziua Națională a Lecturii a fost promulgată în ianuarie 2022, la propunerea lui Sebastian Burduja, actual ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Este al doilea an în care sărbătorim Ziua Lecturii și mă bucur că Poșta Română este din nou ambasador al lecturii. Mulțumesc tuturor curierilor culturii, care vor duce sute de cărți în casele românilor și în acest an, precum și conducerii Poștei Române, pentru continuarea acestui demers. Sper ca românii să își regăsească dragostea pentru carte, astăzi și în fiecare zi”, a declarat Sebastian Burduja.

Compartiment Comunicare

   

Essential SSL