Comunicate de presa > Precizări Compania Națională ,,Poșta Română” cu privire la Poșta Română Broker de Asigurări (PRBA)

 

Ca urmare a articolelor difuzate în mass-media, legate de Poșta Română Broker de Asigurări (PRBA), pentru corecta informare a opiniei publice, Compania Națională “Poșta Română” S.A. face următoarele precizări:

  • Poșta Română Broker de Asigurări (PRBA) a fost o societate înființată în anul 2013 de către Compania Națională ,,Poșta Română” S.A.,  având ca activitate principală ,,Activități ale agenților și brokerilor de asigurări”.
  • Din anul 2018, societatea nu a mai desfășurat niciun fel de activitate.
  • PRBA a intrat în procedură de insolvență la solicitarea firmei Roel SRL București, la data de 06.04.2023, fiind desemnat în calitate de administrator judiciar, societatea AKTIV-LEX INSOLVENTA S.P.R.L.
  • La data de 15.02.2024, prin Hotărârea intermediară nr. 479/2024, instanța a dispus intrarea în faliment prin procedură simplificată a debitorului PRBA. Compania Națională ,,Poșta Română” va asigura tot suportul lichidatorului în vederea derulării în parametri legali a procedurii.
  • Procedura de insolvență a PRBA nu afectează în niciun fel activitatea Companiei Naționale ,,Poșta Română”  S.A., respectiv a angajaților săi.

Comunicare și Relații Publice

Essential SSL