Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

Inchide

login

Login into your account by using the username and password.

Stimate client,

Va informam ca incepand cu data de 25.05.2018 a intrat in vigoare Regulamentul General Pentru Protectia Datelor (UE) nr. 679/2016 (RGPD).

Conform prevederilor RGPD, operatorii de date pot prelucra date personale numai daca au acordul explicit al utilizatorilor.

Pentru conformarea la RGPD, Posta Romana a informat printr-o campanie de e-mail toti utilizatorii site-ului despre noile reglementari, solicitand acordul acestora pentru prelucrarea in scopul efectuarii serviciilor postale, in scopuri de marketing si pentru acceptul noilor termeni si conditii de utilizare.

Datele personale ale utilizatorilor care nu au raspuns e-mailului transmis si nu si-au dat acordul pentru prelucrare au fost sterse.

In cazul in care dvs. nu va regasiti informatiile salvate in cont, aceasta este pentru ca RGPD interzice si sanctioneaza prelucrarea datelor personale pentru care nu exista un acord inregistrat.

Daca sistemul nu recunoaste datele de logare va invitam sa va creati un nou cont, exprimand explicit optiunile dvs. in legatura cu prelucrarea datelor personale.

Va multumim pentru intelegere.

APPLICATIONS INFORMATION AND DEPOSITS REPRESENTATIONS

Contact

021 9393

021 9393 111 (pentru apeluri din strainatate)

Available daily between classes
M - F: 0800 - 2000
     S: 0900 - 1300

Phone calls are charged at a normal rate.

Complaints

For home postal, unsound, damaged, or other malfunctions

For delayed international postal, unsound, damaged or other malfunctions

Fill out the complaint form only if you find any delays or malfunctions in the postal services or you encounter other problems within them.

Customer support

Ask a punctual question about what interests you and we will respond to you as soon as possible.

Careful! No complaints are accepted in the Customer Support form. If you want to submit a complaint, use the Internal Complaints and Complaints Forms.

Feedback
Positive SSL