Ştiri > Declaraţie de presă în urma votului comisiilor reunite de Buget Finanţe, din Parlamentul României pentru capitalizarea Poştei Române

 

Bucureşti, 15 decembrie - Elena Petraşcu (Director General - Poşta Română): Capitalizarea companiei nu este un moft, este necesară pentru atingerea obiectivelor Poştei pentru anii următori.

Le mulţumesc tuturor parlamentarilor care au votat pentru capitalizarea Poştei Române, în anul 2018. Votul pozitiv pentru bugetul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale îl interpretez ca pe un semnal clar de încredere în forţa companiei de a se redresa rapid.

În acelaşi timp, vreau să transmit un mesaj de apreciere faţă de poziţia domnului ministru al Comunicaţiilor, Lucian Şova, care împreună cu echipa domniei sale, din minister, a dat dovadă că este un acţionar responsabil şi proactiv al Poştei Române, implicat într-un proces ambiţios de revitalizare a companiei.

Nu trebuie să uităm că Poşta Română este cel mai important angajator din România, cu o reţea extinsă, omniprezentă în localităţile din ţară. Reconfirmarea susţinerii din partea acţionarului nostru majoritar este, în acelaşi timp, un mesaj de stabilitate pentru fiecare dintre cei peste 24.000 de angajaţi pe care îi avem la compania naţională.

Viitorul şi stabilitatea Poştei Române, ca o companie naţională de anvergură, depinde într-o mare proporţie de măsura de încredere pe care autorităţile centrale o investesc. Atât Guvernul României, cât şi Parlamentul, au demonstrat că interesul statului român în companie este protejat, inclusiv prin susţinerea capitalizării pentru anul viitor.

Politica de confidentialitate
Feedback
Essential SSL