Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

Inchide

Soluţii Business > PostCollect®

+ -

PostCollect este soluția click&collect a Poştei Române dedicată magazinelor online medii si mari (cu peste 1000 de comenzi/luna), oferind clienţilor acestora o soluţie comodă şi fără stres de a intra în posesia comenzilor făcute. Destinatarul comenzilor îşi alege direct din site-ul magazinului online oficiul poştal unde vrea să primească coletul, se duce la ghişeul dedicat PostCollect şi îşi ridică produsul comandat. Programul de lucru este extins (seara şi în weekend), iar clienţii PostCollect au prioritate, deci nu vor aştepta şi vor evita sincronizarea cu curierulă.

Avantaje si beneficii PostCollect:

- acoperire națională

- livrare rapidă: Z+1 sau Z+2

- gestionare electronică a expedițiilor
- costuri minime

- posibilitatea integrării unei platforme e-commerce customizată sau open source (prin extensii de conectare la platformele Magento, OpenCart, PrestaShop)

- acces prin API la o bază de date dinamică pentru alegerea oficiului poștal unde clienţii tăi doresc să le fie livrată comanda

  Formular suport clienți

  Nu găsești o informație? Scrie-ne un e-mail și îți vom răspunde. Pentru reclamații intră pe linkurile de reclamații de mai jos.

  Am citit şi sunt de acord cu termenii şi condițiile*
  Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
  pentru efectuarea serviciilor postale*
  in scopuri de marketing (oferte, reclame, informari, chestionare)
  Va informam ca pentru Formularul Suport Clienti perioada de prelucrare a datelor personale este de 30 de zile.

  Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

  AWB POSTA ROMANA

  AWB POSTA ROMANA
  Anunt recrutare director
  Feedback
  Positive SSL