Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

Inchide

Servicii expeditori > Imprimate interne

+ -

Trimiteri poştale constând în: cărţi, periodice, ziare, cataloage, broşuri, hărţi geografice, partituri muzicale etc. Pe întreg fluxul tehnologic, trimiterile de imprimate din serviciul Standard circulă neînregistrate.

Serviciul se oferă numai în sistemul de viteză neprioritar.

Important: Trimiterile din categoria imprimate se depun numai la punctele de acces ale Poştei Române deservite de personal. Imprimatele introduse în reţeaua Poştei Române prin depunere în cutiile poştale nu sunt acceptate.

Calculator tarife

Calculează tarifele serviciilor poştale pe care doreşti să le foloseşti.

Caută cod poștal

Caută şi completează codul poştal pe scrisorile sau cărţile poştale pe care le trimiţi, pentru ca acestea să ajungă în siguranţă la destinaţie.

Găseşte oficiu poştal

Caută cel mai apropiat oficiu poştal în funcţie de locul în care te afli, de adresa unde locuieşti sau de sediul firmei.

Track&Trace

Vrei să ştii care este statusul unei trimiteri poştale? Sistemul Track&Trace te ajută să obţii informaţii de ultimă oră despre trimiterile poştale care pot fi urmărite prin acest sistem, fie că eşti expeditor, fie că eşti destinatar.

Completează un formular

Acum poţi completa online formularul pentru serviciul poştal pe care vrei să îl foloseşti.

Formular suport clienți

Nu găsești o informație? Scrie-ne un e-mail și îți vom răspunde. Pentru reclamații intră pe linkurile de reclamații de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

ABONAMENTE PRESA

ABONAMENTE PRESA
Anunt recrutare director
Feedback
Positive SSL