Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

Inchide

Tarife > Western Union

+ -

 

Comisioane aferente trimiterilor de bani Western Union valabile începând cu 29.05.2014

  • Plata sumei se poate efectua în funcţie de opţiunea clientului în USD, EURO sau LEI la cursul de schimb folosit de firma Western Union valabil în momentul plăţii;

  • Plata se poate efectua şi mixt, respectiv fracţiile de până la 4,99 EURO/USD se pot achita şi în lei la cursul Banc Post din ziua achitării;

  • Tranzacţiile care au suma în valută (EURO, USD sau LEI) fixată de către expeditor, se achită numai în acea valută (EURO sau USD);

  • Suma maximă ce se poate achita printr-un transfer este de 5.000 USD (sau echivalentul a 5.000 USD în EURO sau LEI).

Calculator tarife

Calculează tarifele serviciilor poştale pe care doreşti să le foloseşti.

Caută cod poştal

Caută şi completează codul poştal pe scrisorile sau cărţile poştale pe care le trimiţi, pentru ca acestea să ajungă în siguranţă la destinaţie.

Găseşte oficiu poştal

Caută cel mai apropiat oficiu poştal în funcţie de locul în care te afli, de adresa unde locuieşti sau de sediul firmei.

Track&Trace
Vrei să ştii care este statusul unei trimiteri poştale? Sistemul Track&Trace te ajută să obţii informaţii de ultimă oră despre trimiterile poştale care pot fi urmărite prin acest sistem, fie că eşti expeditor, fie că eşti destinatar.
Completează un formular

Acum poţi completa online formularul pentru serviciul poştal pe care vrei să îl foloseşti.

Formular suport clienți

Nu găsești o informație? Scrie-ne un e-mail și îți vom răspunde. Pentru reclamații intră pe linkurile de reclamații de mai jos.

Am citit şi sunt de acord cu termenii şi condițiile*
Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
pentru efectuarea serviciilor postale*
in scopuri de marketing (oferte, reclame, informari, chestionare)
Va informam ca pentru Formularul Suport Clienti perioada de prelucrare a datelor personale este de 30 de zile.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunt recrutare director
Feedback
Positive SSL