Servicii publicitate

+ -

Doriți să vă faceți publicitate la nivel local, județean sau regional? Poșta Română vă oferă o gamă variată de servicii care răspund tuturor așteptpărilor și buzunarelor. Astfel cu Postmesager, serviciul de distribuire fluturași și pliante publicitare puteți distribui materiale de diverse dimensiuni atât în zona în care aveți afacerea, cât și la nivelul unui cartier, sector sau chiar oraș. Dacă afacerea este de interes larg puteți distribui chiar și la nivelul unor regiuni sau al României.

Dacă vă interesează anumite segmente de clienți, puteți alege serviciul Postmesager Plus, și vom selecta împreună zonele în care doriți să distribuiți materiale publicitare, de fluturași până la pliante. Postmesager Plus înseamnă baze de date cuprinzând orice categorie identificabilă vizual, de exemplu: toate casele cu curte dintr-o anumită zonă, sau toate casele cu acoperiș de tablă, sau toate societățile comerciale cu profil identic (frizerii, pizzerii, ateliere auto, restaurante etc.)

Dacă doriți să atingeți categoriile largi de public care frecventează oficiile poștale, puteți alege Postmesager Ghișeu, iar materialele publicitare vor fi expuse la ghișeele oficiilor. Tot acolo, cu ajutorul serviciul Postafiș puteți să expuneți afișe care promovează afacerea dvs., alegând zona și perioada.

 

Calculator tarife

Calculează tarifele serviciilor poştale pe care doreşti să le foloseşti.

Caută cod poştal

Caută şi completează codul poştal pe scrisorile sau cărţile poştale pe care le trimiţi, pentru ca acestea să ajungă în siguranţă la destinaţie.

Găseşte oficiu poştal

Caută cel mai apropiat oficiu poştal în funcţie de locul în care te afli, de adresa unde locuieşti sau de sediul firmei.

Track&Trace

Vrei să ştii care este statusul unei trimiteri poştale? Sistemul Track&Trace te ajută să obţii informaţii de ultimă oră despre trimiterile poştale care pot fi urmărite prin acest sistem, fie că eşti expeditor, fie că eşti destinatar.

Cere o oferta

Nu ai identificat tariful pentru serviciile dorite sau vrei un pachet special de servicii şi să afli o estimare de preţ? Apasă pe butonul de mai jos şi scrie-ne ce te interesează să afli!

SOLICITĂRI INFORMAȚII ȘI DEPUNERI RECLAMAȚII

Contact

021 9393

021 9393 111 (pentru apeluri din strainatate)

Disponibil zilnic între orele
L - V: 0800 - 2000
     S: 0900 - 1300

Apelurile telefonice se taxează cu tarif normal.

Reclamații

Pentru trimiteri poștale interne întârziate, neajunse,deteriorate sau alte disfuncționalități

Pentru trimiteri poștale internaționale întârziate,neajunse, deteriorate sau alte disfuncționalități

Completați formularul de reclamații numai în cazul în care constatați întârzieri sau disfuncționalități în efectuarea serviciilor poștale sau întâmpinați alte probleme în cadrul acestora.

Suport clienți

Puneți o întrebare punctuală legată de ceea ce vă interesează și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Atenție! Prin formularul de Suport Clienți nu se acceptă reclamații. În cazul în care doriți să transmiteți o reclamație, folosiți formularele de Reclamații Interne și Reclamații Externe.

MYPOSTALCARD

MYPOSTALCARD

TRIMITE BANI ONLINE

TRIMITE BANI ONLINE

ROVINIETA

ROVINIETA
Politica de confidentialitate
buton-consultare-publica
Essential SSL