Ştiri > Drept la replică către publicaţia “Atitudine în Argeş”

 

Referitor la materialul Afaceristul Marian Drăguşin a cumpărat Poşta veche a Piteştiului”, apărut în publicaţia “Atitudine în Argeş”, la data de 07.05.2018, Poşta Română face următoarele precizări:

Compania Naţională Poşta Română nu deţine, în patrimoniu, sediul la care se face referire, iar informaţiile prezentate în material sunt false. Poşta Română deţine un imobil situat în Bulevardul Republicii nr. 55, judeţul Argeş, cu terenul aferent de 487,46 mp, imobil în care funcţionează Oficiul Judeţean de Poştă Argeş şi care nu a fost vândut şi nici nu a fost scos la vânzare.

Afirmaţia potrivit căreia „imobilul nu s-a vândut prin executare silită, ci la iniţiativa proprietarului, Compania Naţională Poşta Română”, nu corespunde cu realitatea, aspect pe care jurnalistul l-ar fi aflat dacă ar fi cerut un punct de vedere oficial din partea companiei.

Precizăm, aşa cum am făcut-o, în repetate rânduri, că Poşta Română, prin reprezentanţii desemnaţi, stă la dispoziţia presei pentru orice solicitare care vizează interesul public şi îndemnăm, pe această cale, jurnaliştii să dea dovadă de responsabilitate şi obiectivitate atunci când relatează despre operatorul naţional de servicii poştale.

Vă solicităm să rectificaţi informaţiile eronate şi să informaţi opinia publică asupra situaţiei reale, inclusiv prin publicarea prezentului material ca drept la replică.


 

Compartiment Comunicare

Poşta Română

Solicitări din partea mass-media:

Telefon: 021/200 92 78

massmedia@posta-romana.ro

Feedback
Essential SSL