Ştiri > Mesajul Directorului General al CNPR, Ion SMEEIANU, cu ocazia zilei de 9 octombrie, ziua internaţională a poştaşilor

Aniversăm astăzi 139 de ani de parteneriat între reţelele poştale. 9 octombrie reprezintă un bun moment să ne amintim că Poşta Română este una dintre cele 22 de organizaţii, care au fondat Uniunea Poştală Mondială – parteneriat de succes care include astăzi peste 190 de ţări.

În tot acest timp, Poşta Română a contribuit la crearea unor legături permanente între oameni. De la diligenţă, la serviciul de curierat rapid, fie că vorbim de viaţa noastră personală, fie că vorbim de cea de afaceri, profesionalismul funcţionarilor poştali ne-a sprijinit în menţinerea şi permanentizarea legăturilor cu cei dragi sau cu partenerii de afaceri.

Ziua Mondială a Poştei din acest an găseşte Compania Naţională Poşta Română într-o situaţie plină de provocări. De la începutul acestui an activăm pe o piaţă total liberalizată, în care exigenţele sunt maxime, iar faptul că am reuşit să ne menţinem cota de piaţă la nivelul anului 2012, reprezintă un succes de parcurs ce trebuie apreciat la justa valoare.

Doresc să le mulţumesc tuturor colegilor mei, angajaţilor Poştei Române, pentru felul în care îşi îndeplinesc îndatoririle, indiferent de condiţiile de vreme, de anotimp sau de distanţa pe care o au de parcurs. Poştaşii români sunt persoane respectabile în locurile în care îşi desfăşoara activitatea, contribuind decisiv la consolidarea imaginii companiei noastre în rândul instituţiilor reprezentative ale ţării.

Ziua de 9 octombrie nu este altceva decât semnul clar al faptului că noi, poştaşi, facem parte din viaţa societăţii româneşti, pe care o deservim de 150 de ani.

Vă transmit întreaga mea cosideraţie, atât dumneavostră, cât şi familiilor dumneavoastră, împreună cu urările de sănătate şi implinirile tuturor dorinţelor.

La Mulţi Ani!

Politica de confidentialitate
Feedback
Essential SSL