Ştiri > Poşta Română Broker de Asigurãri S.R.L. doreşte să încheie parteneriate cu societăţile de asigurãri ce operează pe piaţa din România

Poşta Română Broker de Asigurări S.R.L. doreşte să încheie parteneriate cu societăţile de asigurări ce opereazã pe piaţa din România.

Poşta Românã Broker de Asigurãri S.R.L. este o societate comercială având ca obiect de activitate intermedierea de servicii de asigurări şi este deţinută în proporţie de 100% de C.N. Poşta Română S.A.

În perioada 17 - 26 septembrie 2014 societăţile de asigurãri interesate de colaborarea cu S.C. Poşta Românã Broker de Asigurãri S.R.L., în acest domeniu, sunt invitate la discuţii la sediul C.N. Poşta Românã S.A., bd. Dacia 140, sector 2, Bucureşti.

Compania Naţionalã Poşta Românã S.A. prin înfiinţarea firmei de brokeraj în asigurãri urmãreşte extinderea accesului la produse şi servicii de asigurãri la nivel naţional, din punctul de vedere al acoperirii teritoriale.

Poşta Românã este lider pe piaţa serviciilor poştale în România şi unicul prestator de serviciu poştal universal. Compania opereazã printr-o reţea de peste 5.600 de oficii poştale cu acoperire naţionalã şi are la ora actualã un numãr de 27.400 de angajaţi.

Pentru informaţii suplimentare, referitoare la acest proiect, S.C. Poşta Românã Broker de Asigurãri S.R.L. poate fi contactatã la adresele de email asigurari@posta-romana.ro şi la tel. 021-2007303.

Politica de confidentialitate
Feedback
Essential SSL