Comunicate de presa > Peste 120.000 de colete livrate de Poşta Română cu ocazia Black Friday

 

Bucureşti, 28 noiembrie - Poşta Română a triplat numărul de colete livrate de Black Friday, în parteneriat cu Emag, faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent. Am reuşit să livrăm peste 120.000 de colete clienţilor.

Numai în Bucureşti am livrat aproximativ 35.000 de produse. Este un semnal foarte bun, care ne arată creşterea interesului pentru serviciile Poştei Române în mediul urban. Am atins un vârf de livrări de 15.000 pe zi. În numai 6 zile, în jumătate din timpul dedicat campaniei, oficiile Poştei Române au livrat 98% dintre comenzile primite.

„Angajaţii Poştei Române au dat dovadă de implicare şi s-au mobilizat exemplar pentru întreaga perioadă de Black Friday. Au lucrat peste program, conştienţi de aşteptările clienţilor noştri. Le mulţumim şi apreciem tot efortul depus”, a declarat Elena Petraşcu, Directorul General al Poştei Române.

Directorul General al companiei a apreciat faptul că experienţa anilor trecuţi a ajutat la strângerea colaborării cu Emag, în beneficiul clienţilor.

“În prezent avem de trei ori mai multe oficii PostCollect, în parteneriat cu Emag, comparativ cu anul trecut. Am reacţionat firesc la o nevoie în creştere din partea clienţilor. Atât cantitativ cât şi calitativ putem spune, în acest moment, că relaţia noastră cu Emag şi clienţii noştri este descrisă pe scurt prin calitate şi profesionalism”, a punctat Elena Petraşcu.


 

Compartiment Comunicare

Poşta Română

Essential SSL