Comunicate de presa > Drept la replică către publicaţia "Alba 24"

 

Referitor la materialul PERCHEZIȚII la domiciliul unui poștaș din Sebeș, după ce ar fi reținut fără drept corespondența. Bărbatul a fost REȚINUT”, publicat pe site-ul dumneavoastră la 18.07.2019, Poşta Română face următoarele precizări:

Bărbatul la care faceți referire în articol nu mai este angajat al Poștei Române din 2018, este, în prezent, angajat al unei firme de curierat. Astfel, informația prezentată nu face decât sa inducă în eroare opinia publică și să aducă prejudicii de imagine Companiei Naționale Poșta Română.

Ca urmare a situaţiei create, solicităm a se face precizările corecte în sensul informării opiniei publice asupra situaţiei reale şi publicarea prezentului material ca drept la replică.

Precizăm, aşa cum am făcut-o în repetate rânduri, că Poşta Română, prin reprezentanţii desemnaţi, stă la dispoziţia presei pentru orice solicitare care vizează interesul public. Conform procedurilor interne ale companiei, şi ca orice companie de dimensiunea Poştei Române, comunicarea cu reprezentaţii mass-media se face prin intermediul Compartimentului Comunicare, ale cărui date de contact se găsesc cu uşurinţă pe site-ul oficial. Îndemnăm, pe această cale, jurnaliştii să dea dovadă de responsabilitate şi obiectivitate atunci când relatează despre operatorul naţional de servicii poştale.

 

Compartiment Comunicare

Essential SSL