Comunicate de presa > Programul de lucru al subunităților poștale în perioada 21-30 aprilie

 

București, 16 aprilie – Compania Națională Poșta Română aduce la cunoștința clienților săi că programul de lucru al subunităților poștale din mediul urban și rural va suferi modificări în perioada următoare.

Astfel, în perioada 21 - 24 aprilie 2020, în mediul urban, Oficiile Poștale de Prezentare și Complexe, Ghișeele Exterioare de Prezentare și Complexe pendinte de O.P., Ghișeele Exterioare Complexe pendinte de O.Z.P, Sucursala Servicii Express și Fabrica de Timbre își vor desfășura activitatea cu 50% din personal. În mediul rural, toate agențiile și circumscripțiile poștale vor fi închise. Oficiile Poștale și Ghișeele Exterioare Rurale își vor desfășura activitatea curentă cu 50% din personal.

Totodată, în perioada 27 - 30 aprilie 2020, în mediul urban, Oficiile Poștale de Prezentare și Complexe, Ghișeele Exterioare de Prezentare și Complexe pendinte de O.P., Ghișeele Exterioare Complexe pendinte de O.Z.P, Sucursala Servicii Express și Fabrica de Timbre își vor desfășura activitatea cu 50% din personal. În mediul rural, toate agențiile și circumscripțiile poștale vor funcționa cu program normal de lucru. Oficiile Poștale și Ghișeele Exterioare Rurale își vor desfășura activitatea curentă cu 50% din personal.

Essential SSL