Comunicate de presa > Am redeschis oficiul Hărman, județul Brașov

 

Bucureşti, 18 mai - Poșta Română a redeschis, astăzi, Ghișeul Poștal Hărman, județul Brașov, care fusese închis în urmă cu trei ani.

Astfel, Compania Naţională Poşta Română vine în întâmpinarea celor peste 6700 de locuitori ai localităţii Hărman care erau nevoiți să se deplaseze în orașul Brașov pentru a-și ridica corespondența. Ghişeul va funcţiona de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 – 15.00, pe strada Pieţii nr. 1, Hărman și va fi disponibil atât pentru prestaţii clasice poştale, cât și pentru căsuţe poştale, contracte de prestări servicii poştale, dar şi pentru serviciile de curierat rapid Prioripost.

Ne-am dorit să fim mai aproape de locuitorii acestei comunități și să le ușurăm drumul până la Poșta Română. După trei ani de la închiderea ghișeului din Hărman, l-am redeschis, astăzi, pentru a intra în normalitate, a oferi confort clienților noștri și a-i scuti de drumurile lungi pe care erau nevoiti să le facă până la Brașov, dar și de timpul pierdut”, a declarat Bogdan Năstase, Director Sucursala Regională Brașov

 

 

Essential SSL