Comunicate de presa > Poşta Română inaugurează un nou oficiu poştal în Făget, jud. Timiș

 

Bucureşti, 16 octombrie 2020 - Poșta Română a deschis, astăzi, Oficiul Poștal Făget, jud. Timiș, prin relocarea din vechiul sediu, într-o clădire modernă și dotată cu toate facilitățile.

Compania Naţională Poşta Română vine în întâmpinarea celor aproximativ 7.300 de locuitori din cele 10 localități pe care le va deservi oficiul poștal. Această subunitate va funcționa de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 19.00, pe Calea Lugojului, nr. 21, în centrul orașului Făget. Activitatea oficiului va fi asigurată de un diriginte, un oficiant urban, șase factori poștali distribuitori şi va fi disponibil atât pentru prestaţii clasice poştale, contracte de prestări servicii poştale, cât şi pentru serviciile de curierat rapid Prioripost.

Ne-am dorit să aducem locuitorilor acestei comunități, un sediu nou, curat și dotat cu toate facilitățile pentru a eficientiza fluxul de lucru cu clienţii şi timpii de aşteptare în oficiu. De asemenea, vrem să oferim angajaților noștri un mediu de lucru modern și confortul necesar pentru a-și desfăsura activitatea în condiții profesionale optime”, a declarat Horia Grigorescu, Director General.

  .
 

Essential SSL