Comunicate de presa > Poşta Română a modernizat două subunităţi poştale din Ploieşti

 

BUCUREŞTI, 12 februarie 2021 – Două dintre subunităţile poştale din Ploieşti, judeţul Prahova, au fost modernizate în vederea creşterii calităţii serviciilor poştale oferite publicului. Astfel, Oficiul Poştal Ploieşti 1 şi Oficiul Poştal de Distribuire Ploieşti îşi aşteaptă, de astăzi, clienţii în încăperi renovate.

La Oficiul Poştal Ploieşti 1, situat pe Strada Piaţa Victoriei nr. 8, care deserveşte multe dintre instituţiile publice locale şi aproximativ 100.000 de locuitori, s-au efectuat mai multe reparaţii, lucrări de reamenajare a spaţiului, dar şi igienizarea interioară. Oficiul este deservit de 41 de salariaţi şi funcţionează, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-19.00, iar sâmbăta, de la 9.00 la 13.00. De asemenea, acest oficiu desfăşoară şi activitate cu asistenţă vamală.

Şi la Oficiul Poştal de Distribuire (OPD) Ploieşti, situat în acelaşi imobil, s-a efectuat o igienizare totală a spaţiilor de lucru. Cei 120 de angajaţi care îşi desfăşoară activitatea, aici, deservesc aproximativ 200.000 de locuitori.

Cele două subunităţi au fost inaugurate în prezenţa Directorului General al Poştei Române, Horia Grigorescu.

“Continuăm seria investiţiilor pentru modernizarea spaţiilor din reţeaua oficiilor poştale. Ne dorim să punem la dispoziţia locuitorilor sedii dotate cu toate facilităţile pentru a fluidiza activitatea din oficiile poştale şi a eficientiza, astfel, fluxul de lucru cu clienţii şi timpii de aşteptare în oficiu”, a declarat Horia Grigorescu.

 

Compartiment Comunicare

Essential SSL