Comunicate de presa > Serviciile door-to-door Prioripost, disponibile pe platforma colete-online.ro

 

BUCUREȘTI, 1 august 2022 – Începând de astăzi, clienții platformei colete-online.ro vor putea accesa serviciul de curierat rapid door-to-door Prioripost al Poștei Române, direct din această aplicație, în urma încheierii unui parteneriat între operatorul național de servicii poștale și Colete Online SRL.

Astfel, după lansarea comenzii pe platforma colete-online.ro, coletul îţi este ridicat de acasă, destinatarul este anunţat telefonic în momentul în care poate intra în posesia lui, iar angajatul Poştei Române i-l înmânează la domiciliu. Toate trimiterile Prioripost pe care le expediezi în calitate de persoană fizică pot fi urmărite în sistem Track&Trace, atât pe site-ul Poştei Române, cât și pe platforma parteneră, colete-online.ro. De asemenea, serviciul Prioripost va fi disponibil cu opțiunile: ramburs (virat direct în contul expeditorului), confirmare de primire și asigurare suplimentară la valoarea coletului.

Comenzile plasate de tine pe platforma colete-online.ro vor fi preluate de curierii Prioripost a doua zi și vor ajunge la destinație în 24 de ore.

Prioripost este serviciul de curierat rapid door-to-door al Poştei Române care oferă un tarif competitiv pentru piaţa românească. Clienţii Poştei Române plătesc aceeaşi sumă indiferent de localitatea destinatarului, fără să îi fie percepută taxă pentru kilometri suplimentari.

Colete Online oferă utilizatorilor posibilitatea să compare serviciile de curierat, atât din punctul de vedere al prețului, cât și al performanțelor și să aleagă serviciul preferat, cu un singur click, indiferent de furnizor.

Colete-online.ro este cea mai mare aplicație online de intermediere a serviciilor de curierat la nivel național. Platforma oferă prețuri reduse la serviciile tuturor firmelor de curierat, informații cu privire la performanțele fiecărui serviciu, astfel încât utilizatorii să poată alege opțiunea optimă pentru fiecare dintre expediții, posibilitatea de a gestiona din același loc livrările, indiferent de curierul ales, management ușor al banilor în cazul rambursurilor și gestionarea simplificată a retururilor de marfă (colete nelivrate sau retururi cerute de clienții magazinelor online). Colete Online SRL este o firmă 100% românească ce a intermediat, în anul 2021, peste 1 milion de colete și a avut o cifră de afaceri de peste 2,6 milioane de Euro.

 

Compartiment Comunicare

Essential SSL