Comunicate de presa > Poşta Română a redeschis un sediu monument istoric din Piatra Neamț

 

București, 18 noiembrie 2022 - Poșta Română a redat, astăzi, clienților săi un sediu monument istoric din Piatra Neamț, de pe strada Alexandru cel Bun, nr. 21, după lucrări de investiții. Acesta fusese închis timp de 12 ani. În această clădire vor funcționa OJP Neamț, OPD Piatra Neamț și OP 1 Piatra Neamț.

Acest sediu de patrimoniu al Poștei Române a fost construit în perioada 1932-1936. El a fost scos din regimul de lucru cu publicul întrucât erau necesare lucrări de investiții care au fost demarate în luna ianuarie 2022. Valoarea acestor lucrări este de aproximativ 2,7 milioane de lei fără TVA. S-a intervenit la arhitectura interioară, exterioară, acoperiș, instalații electrice, termice și sanitare.

La inaugurarea noii subunități poștale a fost prezent și Directorul General al Poștei Române, Valentin Ștefan: “Anul acesta s-au realizat cele mai mari investiții pentru Poșta Română din ultimii ani. Ne-am dorit să redăm această clădire simbol clienților noștri din Piatra Neamț, aceasta fiind cea mai mare investiție finalizată din patrimoniul companiei. Avem sedii frumoase în toată țara, multe dintre ele cu nevoi serioase de intervenție. Personal, cred că trebuie să tratăm cu respect genul acesta de clădiri istorice și să le conservăm cu grijă la fiecare detaliu”.

Astfel, începând de astăzi, la Oficiul Poştal 1 Piatra Neamț care deserveşte, la cele 6 ghişee, atât persoanele fizice, cât și juridice, clienții sunt aşteptați într-un sediu dotat cu toate facilităţile, pentru a eficientiza fluxul de lucru şi timpii de aşteptare, calitatea serviciilor fiind îmbunătăţită.

    

Essential SSL