Comunicate de presa > Compania Națională Poșta Română își reînnoiește flota auto

 

București, 21 ianuarie 2023 - Compania Națională Poșta Română a achiziționat 200 de autoutilitare cu care reînnoiește parcul auto, ca parte din procesul de modernizare a Companiei. Mașinile vor ajunge la angajați poștali din întreaga țară.

Noile autoutilitare ale Poștei Române au fost prezentate publicului astăzi, în parcarea Pieței Constituției din București. Achiziția numără 30 de mașini Renault Master și 170 Renault Express, iar investiția s-a ridicat la valoarea de 19 milioane de lei fără TVA.

Conform contractului cu furnizorul, suma acoperă și asigurările RCA și Casco, pentru o durată de un an.

Cu această investiție am mai făcut încă un pas spre modernizarea și creșterea mobilității Companiei. Cele 200 de mașini reprezintă aproximativ 20% din parcul auto al Poștei. Continuăm să reînnoim parcul auto vechi, lucru care ne va ajuta să optimizăm calitatea serviciilor de coletărie. Poșta livrează, în acest moment, foarte multe produse și servicii. Țintim să ne specializăm pe câteva produse bune și acolo să oferim calitate”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale Poșta Română.

Modernizarea Companiei este un proces în continuă desfășurare. Aceasta presupune nu doar investiții în parcul auto, ci și în digitalizare, automatizare și în rețeaua logistică de pe întreg teritoriul țării.

Compartiment Comunicare

     

Essential SSL