Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

Inchide

Servicii expeditori > Mandat poştal intern

+ -

Ai nevoie să trimiți bani rudelor, copiilor sau prietenilor? Mandatul poștal este cel mai accesibil și sigur serviciu de acest fel, unic în România.

Serviciul mandat poștal intern îți permite să trimiți bani cui dorești, în toate localitățile din România, prin intermediul factorului poștal sau al subunității poștale.

Mandatele poştale sunt trimiteri înregistrate, prin care subunităţile poştale remit la destinaţie sumele de bani în lei încredinţate de expeditori. Plăţile se efectuează în numerar (lei) sau în cont bancar.

Calculator tarife

Calculează tarifele serviciilor poştale pe care doreşti să le foloseşti.

Caută cod poştal

Caută şi completează codul poştal pe scrisorile sau cărţile poştale pe care le trimiţi, pentru ca acestea să ajungă în siguranţă la destinaţie.

Găseşte oficiu poştal

Caută cel mai apropiat oficiu poştal în funcţie de locul în care te afli, de adresa unde locuieşti sau de sediul firmei.

Completează un formular

Acum poţi completa online formularul pentru serviciul poştal pe care vrei să îl foloseşti.

Formular suport clienți

Nu găsești o informație? Scrie-ne un e-mail și îți vom răspunde. Pentru reclamații intră pe linkurile de reclamații de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

TRIMITE BANI ONLINE

TRIMITE BANI ONLINE

EUROGIRO

EUROGIRO
Anunt recrutare director
Feedback
Positive SSL