Ştiri > Informare de presă

Bucureşti, 30 august 2013 – Compania Naţională Poşta Română anunţă că, începând cu data de 2 septembrie a.c., trimiterile extra-comunitare adresate persoanelor fizice domiciliate în Bucureşti şi judeţul Ilfov vor fi livrate la domiciliul clienţilor, ca urmare a procesului de vămuire centralizată, în urma obţinerii de către Poşta Română a Autorizaţiei de Comisionar în vamă, care desfăşoară activităţi de curierat rapid.

Toate operaţiunile de declarare la vamă vor fi efectuate de către Poşta Română, pe lângă Biroul Vamal „Bucureşti Poştă”. Ulterior punerii în liberă circulaţie a trimiterilor poştale sosite din străinătate, eventualele taxe vamale şi/sau TVA vor fi achitate, pe bază de factură, în momentul livrării trimiterii la domiciliul clientului.

Distribuirea trimiterilor poştale sosite din spaţiul extra-comunitar pentru persoanele fizice domiciliate în Bucureşti şi judeţul Ilfov se va face după cum urmează: prin livrare la domiciliul clientului, începând cu data de 2.09.2013 în cadrul Oficiului poştal nr. 6, din Municipiul Bucureşti, ulterior datei de 30.08.2013, până la finalizarea stocurilor de trimiteri rămase în sold.

Politica de confidentialitate
Feedback
Essential SSL