Ştiri > Informatii cu privire la incidentul petrecut la Oficiul Postal nr. 23 - Bucuresti

Bucureşti, 30 octombrie 2012 - În completarea informaţiilor prezentate deja de mass-media, cu privire la incidentul petrecut astăzi, în incinta Oficiului Poştal nr. 23, din strada Romancierilor - Bucureşti, vă comunicăm următoarele:

Atât angajaţii Companiei Naţionale Poşta Română, prezenţi la serviciu în momentul în care agresorul a pătruns în sediul Oficiului Poştal nr. 23, cât şi clienţii, care apelau la serviciile poştale, nu au suferit vătămări corporale.

În urma ameninţărilor la care a fost supusă, alături de celelalte persoane prezente în oficiul poştal, una dintre angajatele CNPR a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul Municipal pentru a primi îngrijiri medicale, necesare depăşirii momentului de stres emoţional pe care l-a suferit.

Poliţia şi agenţii de pază au ajuns la faţa locului în scurt timp de la începerea incidentului. Oficiul Poştal nr. 23 din strada Romancierilor – cartierul Drumul Taberei - este monitorizat permanent video. Materialele în suport DVD, cu înregistrările de pe camerele de supraveghere au fost predate deja organelor de anchetă.

Compania Naţională Poşta Română îşi exprimă, pe această cale, regretul sincer că în societatea românească se petrec astfel de situaţii, în spaţiile dedicate publicului larg. Ne exprimăm speranţa că toţi clienţii care au fost prezenţi astăzi, în momentul incidentului, în oficiul poştal nr.23 să treacă cu bine peste evenimentele petrecute.

Politica de confidentialitate
Feedback
Essential SSL